22 Oca 2009

Basimizdan eksik olmayasilar!

Tuncer Kilinc Pasamiz kimdir diye yazacaktim buraya uzun uzadiya. Fakat eksi sözlükte bir arkadas o kadar güzel özetlemis ki, ahanda direk buraya kopyaliyorum yazdiklarini. Nicki de hayli uzun bisey, "bugun aciz yine evlatlarim diyen peder". Kendisini tanimiyorum, amacim da reklam degil. Maksat saygi göstermek. Iste özeti:


onurlu, devrimci ve yiğit bir paşamızdır. sadece bu özellikleri bile onun neden amerikan güdümlü sivil darbeciler tarafından içeri alındığını gösterir.
bildiğim kadarıyla son asker milli güvenlik kurulu genel sekreteridir (yanılıyor da olabilirim).o zamanlar da yardımcısı olan kişi şimdiki genel kurmay başkanımız ilker başbuğ paşa idi.
amerikan güdümlüler için çok tehlikeli fikirleri vardır. mesela şeriata ve yobazlığa karşı çıkar ve bunların arkasında emperyalistler olduğunu söyler, hem de ölesiye ve tabii ki yüzyıldan fazla süredir emperyalizme uşaklıktan başka bir şey yapmayan yobaz dincilerin hiç işine gelmez bu, yoksa allah korusun milleti akıllanır da kendilerinin amerikan uşağı oldukları ortaya çıkar.
nato'ya karşı çıkmıştır ve nato üyeliğinin türkiye'nin elini kolunu bağladığını söylemiştir. türk silahlı kuvvetleri'nin genel görüşünü yansıtan bu görüşleri, yıllardır tsk'nın bu taleplerini görmezden gelen hükümetin işine gelir mi hiç. gelmez elbette.
rusya ve çin ile ittifak yapmamızı önerir. bu ab ve abd destekli güç gruplarının işine gelir mi? elbette gelmez. yoksa türk ulusu akıllanır da batı'dan bize bir fayda gelmeyeceğini anlar ve bunların çanına ot tıkar.
elbette türk silahlı kuvvetlerinin subaylarının %99,9 u gibi ulusalcıdır ayrıca kahraman paşamız. dincilerin, liboşların aksine ulusal bağımsızlığı, ulusal politikaları ve tam bağımsızlık endeksli kuvay-ı milliye ruhunu destekler, her şeyiyle bir kemalist ve devrimci bir atatürkçüdür.

sonuçta hal böyleyken kahraman paşamızı neden içeri atmasınlar ?



Pasanin bugünkü konusmasini izledim ve tek bir arapca kelime dahi kullanmamasi o kadar hosuma gitti ki. Biz arapmiyiz ki kullanalim degil mi?


saygilar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder