2 Oca 2010

Biz demistik...

Daha önce buraya mac hakkinda bilgi yazmistim. Baden Würtemberg, yani BW tayfasi ile Bavyera arasinda gececekti mac. Mac oynandi, hatta üzerinden 1 hafta bile gecti. Ama BW travmayi atlatamamistir eminim :) Zira maci bavyera tayfasi 21-14 gibi ezici bir skorla almayi basardi. Macin hicbir aninda kontrolü elden birakmayan bavyera tayfasi, skorun erimesine her seferinde engel oldu ve mac ilk 15 dakikadan itibaren sürekli bavyera´nin 4-5 skor önde olmasi ile gecti. Tek istisna macin ilk golünün BW tayfasindan gelmesiydi. Onda da bavyera´nin kalecisi ferid sicip bok yazdi resmen. Rakip forvetin veremli osurugu gibi giden topunu eline alayim derken icine aldi.


Zaman zaman sert mücadelelerin yasandigi macta sakatliklar da gözden kacmadi. Bavyera´nin beton defansi Ali´nin 8 kere dizi döndü 2 kere capraz baglari yirtildi. Ama "Bavyera Ruhu!" diye bagiran Ali takimini sahada yalniz birakmadi. Nitekim de kimseye gecit vermedi. 14 gol yemisiz, bide verseydi nolcakti merak konusu.

Bir baska sakatlik da Bavyera´nin dünya starini buldu. Eren Bircan, nami diger Milan Baros Eren macin ilk dakikalarinda 3 kisi tarafindan reklam panolarina yapistirildi. Elini burkan Eren hala su yaziyi yazarken sorun yasiyo. Dilegimiz en kisa sürede iyilesmesi.

Iste Sampiyon Kadro!



Ayaktakiler: Teknik Direktörümüz Sinan Öztürk, Beton Ali, Kova Ferid, Süperstar Eren, Süperstar Deniz, Ego Hasan, Duvar Kagan, Genc Enes, Rüzgar Ismail
Oturanlar: Karsiyakali Fehan, Büyük Kaptan Basar, Adanali Mehmet, Pilot Yunus, Pilavboy Fatih

Isminiz tarihe altin harflerle yazildi cocuklar!




Bu da BW ile Bavyera tayfalarinin ortak resmi. BW icin umut dolu, Bavyera icin rahat anlar.

21-14

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder