25 Ara 2009

Devlerin Kapismasi! Bayvera Tayfasi - BW Tayfasi!

Yer: Laola Fußball Center Erlangen
Tarih: 25.12.2009 Cumartesi
Saat: 19:00-20:30

Iki kardes bölgenin kiyasiya mücadelesi.


Mac icin resmi aciklama bu yönde. Ama bakmayin kardes mardes ayaklarina. Düsmanlik had safada. Gerek Bayvera tarafi olsun, gerekse karsi takim olsun (isimlerini anmak istemiyorum) fena bileniyo bu maca. Lakin biz onlari istasyonda yumurtalar ile bekliyo olacagiz. Trenlerine yumurta aticaz. "Welcome to the hell" pankarti hazir, mesaleler, sis bombalari girla. Raylara kacmazlarsa mevzu cikabilir ama kacacaklarindan eminiz. Otobüste bile geri vites yaptilar --> R. Biz BAVYE A TAYFASIYIZ HERKES AYIK OLSUN! not: BAVYE A yazdim, yanlis yok bunda. Cünkü bizde R yok ;)


Inaniyorum ki mac öncesi kuracagimiz baski bize galibiyeti getiricektir. Yani bu maci masa basinda biz kazanicaz. Onlarin zayif noktalarini biliyoruz. Masaya bi büyük koyariz ki basimizda bi büyük bulunsun. BW de alkole dayanamaz, icerler. Macta da maymuna ceviririz.

Ev sahibiyiz olacak o kadar.


Mac öncesiyle, Maciyla, Mac sonuyla harika bir gün geciricek güney almanya. Herkesi bu mutlu günümüzde yanimizda görmekten mutluluk duyariz. Saat 12 de burdan bulusup yola cikacagiz. Saat 13.15 gibi Nürnberg de oluruz. Cehennemi yasatacagiz BW´ye, BEKLIYORUZ!!!


Bu mac kacmaz, canli canli görmek isteyenler buyursunlar misafirimiz olsunlar. Herkese kapimiz aciktir. Gelemeyenler ise Digitürk 655. kanaldan canli izleyebilirler. Baslama saati tsi 20.00.






Saygilar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder